Wat zijn de meest voorkomende mythen over seks

Het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke piek van seksuele activiteit - 10 jaar

Werkelijk: Ondanks het feit dat het leeftijdsgerelateerde piekniveau van geslachtshormonen in mannen en vrouwen echt anders is (18 jaar oud voor mannen en 23-25 ​​jaar oud bij vrouwen), is de frequentie van mailing van liefde niet heel anders in volwassen mensen van beide geslachten op elke leeftijd. De collega's en de collega's hebben seks met ongeveer dezelfde frequentie - omdat we eerlijk zijn, de kracht van seksuele attractie is niet de enige factor die het beïnvloedt.

Seks kan een hartaanval provoceren

Werkelijk: Alle eerder, integendeel

kamagra voor vrouwen

, reguliere seks helpt een hartspier in een gezonde staat te behouden. De studie gepubliceerd in de Framingham Heart Study Edition zegt dat voor mannen die niet roken en niet lijden aan diabetes, de waarschijnlijkheid van een hartaanval tijdens seks één per miljoen is. Inclusief omdat de fysieke stress dat de meesten van hen ervaart, seks heeft, overschrijdt de lading niet van het optillen van de trap.

Insieruimte kan de sessie in de sportschool vervangen

Werkelijk: Een half uur warm seks brandde slechts 85-150 calorieën (afhankelijk van de intensiteit). Om slechts één kilogram (dat wil zeggen, is het noodzakelijk om ongeveer 3,5 duizend calorieën te verbranden), moet u 35 keer seks hebben - en we zijn echt nog meer, omdat we weinig paren zijn. Alas, met ideeën over de voedingsvoordelen zal deelnemen.

Zeevruchten en chocolade kunnen de excitatie verbeteren

Werkelijk: Helaas heeft geen van het onderzoek nooit een effect bevestigd dat het eten van oester heeft voor seksuele initiatie van partners. Veel zeevruchten bevatten zink, wat nuttig is voor de productie van sperma, maar dit zijn "sexy" -voordelen en is beperkt. Wat betreft chocolade kan zijn verbruik het niveau van serotonine verhogen, dat verantwoordelijk is voor een goed humeur. Misschien maakt het een partner of een partner meer compliant, maar we garanderen niets!

Mannen denken om de 7 seconden over seks

Werkelijk: Onderzoekers van de Universiteit van Ohio gefreesd en deze mythe! Vrijwilligers, 238 mannelijke studenten, tijdens de week volgde hun gedachten over eten, droom en seks. En het bleek dat gemiddeld elke jonge man slechts 19 keer per dag aan seks dacht - slechts één keer meer dan eten. Wat meisjes betreft, dachten de deelnemers aan hetzelfde experiment over seks 10 cuts per dag (en over voedsel - 15 keer) - net twee keer zoveel als.

Alle vrouwen ervaren orgasme van "traditionele" seks

Werkelijk: Helaas, precies het tegenovergestelde. Drie kwart van vrouwen kan het lichaam niet bereiken met een peniso-vaginale seksuele handeling, getuigen van de resultaten van een studie gepubliceerd in de Amerikaanse publicatie "Sex and Editital Therapy". 75 procent van de vrouwen om orgasme te krijgen, heeft extra stimulatie van de clitoris of andere organen nodig.

Voor opwinding vereisen vrouwen meer tijd dan mannen

Werkelijk: Naarmate de resultaten van de studie uitgevoerd door specialisten van de Universiteit van McGill, zijn vrouwen en mannen nodig om een ​​gelijke hoeveelheid tijd om een ​​excitatiepiek te bereiken. En alle redenen voor "vertragingen" zijn uitsluitend psychologisch, fysiologisch in dit probleem zijn beide geslachten absoluut gelijk.

Seks kan van invloed zijn op sportresultaten

Werkelijk: En dit is ook een mythe, vermoedelijk uit het oude Griekenland, evenals traditionele Chinese geneeskunde. Verschillende studies die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, hebben bevestigd dat seks niet alleen geen negatief effect heeft op sportresultaten, maar ze zelfs kan verbeteren. Dus misschien weigerde de hele generatie atleten volledig de vleselijke vreugden aan de vooravond van de concurrentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *