Slaven van hun verlangens van 8 interessante feiten over libido

Bij mannen, testosteronniveaus hierboven. Wat interessant is, hebben jonge vrouwen meer vrij testosteron, dan vrouwen op de leeftijd van de menopauze, daarom neemt de seksuele aandrijving in de loop van de tijd af.

2. Piek seksuele activiteit bij vrouwen later dan mannen

Ongeveer 23 jaar oud tegen 18. Libido is een individueel ding, maar mannen hebben een maximale activiteit in het algemeen eerder door de kenmerken van de hormonale achtergrond. Vrouwen van liefhebberde leeftijden ervaren problemen met libido geassocieerd met ovulatie, zwangerschap, postpartumperiode.

3. Eten met afrodisiacs is een mythe

Het bestaan ​​van dergelijke gerechten is niet wetenschappelijk bevestigd. Daarom is hij alleen op oesters, artisjokken en de Bubber Duck-lever alleen als het deel uitmaakt van een heerlijk diner en rust.

4. Maar voedsel dat de bloedcirculatie verbetert, kan het libido verhogen

Dit zijn verschillende producten, handig voor cardiovasculair systeem en antioxidant rijk: zalm, aardbei, bosbessen, asperges, bonen.

vijf. Drink niet te veel

Alcohol schaadt libido en

handelt op het zenuwstelsel als depressivum. Maar op hetzelfde moment, als je geïrriteerd bent, kan een kleine dosis alcohol helpen. Roken, trouwens, schaadt ook seksuele wensen.

6. Libido Peak - Ovulatie

De combinatie van hoog oestrogeen en testosteron tijdens deze periode leidt tot een toename van seksuele verlangen, wat vooral goed is als u zwanger wilt worden.

7. Zwangerschap werpt vaak libido op

Opnieuw - vanwege hoge niveaus van hormonen. Bovendien is het niet nodig om onbewust te vrezen om zwanger te raken, en vrouwen ontspannen meer en zijn opgenomen in seks.

8. En de medicijnen beïnvloeden het niet

Met uitzondering van antidepressiva die het kunnen verminderen. Wat orale-anticonceptiva betreft, sommige studies laten zien dat ze het verlangen, anderen - wat verlaagden verhogen. In het algemeen is er nog geen betrouwbare gegevens. In elk geval is het de moeite waard om met de dokter hun bijwerkingen te bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *