Sand Storm (passies)

De zomer is een periode van vakanties en daarom resortromans of romantische harslers met een vriend op zee. Nou, wat voor soort rust in mensen ouder dan vijftien (of vijfentwintig - Wie, zoals) zonder seks?

Casual of niet erg seks kan op het strand zijn. Aan de ene kant is het zo romantisch: maan, sterren, spatten golven en. In het algemeen begreep u, en aan de andere - zeer praktisch. Het is niet nodig om een ​​vriend in de hal van het hotel te besturen, met gratis cocktails op het "All Inclusive" -systeem. Of hang mijn grootmoeder noedels op de oren die jij en Petya gewoon uitwerken met een lineaire algebra, omdat de zomer voor het is gemaakt om alles te draaien dat het jaar in het instituut loopt. Als het strand de volgende is, gaat de meeste van de dorstige zomerromantiek daar, om niemand te storen en te genieten van de maan, de sterren - goed, in het algemeen, begreep je.

Zand en

knieën

Ik zal de uitdrukking van meel nooit vergeten en lijden op mijn gezicht van mijn vriendin Zheni met de woorden "Sex op het strand". Het is onwaarschijnlijk dat ze ooit twee weken vergeet, doorgebracht met een ballastse Yura op de zonnige Turkse kust. Bijna elke avond gingen ze regelmatig naar het lege strand om eraan te gaan. Het eerste wat ze onthoudt is het zand, dat vervolgens soms van de meest onverwachte plaatsen werd gegoten. En de tweede - rode plaques op de ellebogen, die ze begraasde in pogingen om eventuele extravagante pose te accepteren. Met Yura, brak ze lang uit, dus vraag hem, wat is zo leuk voor zijn harttraumatische seks op het strand, het is niet mogelijk.

Snel wazig

Geschiedenislelie en helemaal tevreden met psychoanalytisch drama. Lily, die in Moskou aankwam van het zonnige Krasnodar-grondgebied, vertrokken in de glorieuze stad Sochi, waar donkere nachten, haar zacht geliefde vriendje. Daarom is het niet verrassend dat op de allereerste dag van de langverwachte bijeenkomst, de gebiedende geliefden naar het plaatselijke strand gingen - om de vreugde van de vergadering te vieren. En het proces van vermelding slepen bijna tot de ochtend. Wanneer ze, "moe, maar tevreden," besloten dat het tijd was om te binden met een tuimelen en naar bed gaan, ze ontdekten dat hun kleding en de volgende gewassen. (Ik vraag me af of er een spoor van kleding kan zijn?) Ze realiseerden zich dat terwijl ze hier werden getuimeld, de kleding met een tij (precies zonder een trace werd genomen!). De weg naar het huis kan gewoon een grappig geheugen zijn, als ze op de aanpak daarvoor niet blind hadden het licht van koplampen van Lilin-ouders. Natuurlijk kwam de kwestie van waar de ouders vandaan komst van in 5 uur 's morgens vandaan kwamen, suggereerden zichzelf, maar omdat ze op zijn minst in kleding waren, riskeerde naakte lelie hem niet. Confreez was na een paar dagen vergeten, maar sindsdien geeft Lily de voorkeur aan seks alleen in strikt toegewezen voor deze plaatsen. En weg van het ouderhuis.

Twee met een pluspunt

Het feit dat je op het strand slechts twee, tegen en grote utopie bent. Het gebeurt alleen in de bioscoop, wanneer alle nieuwsgierige gedispergeerde met een dumpingbezem en alleen jij, de zee en. Vijftien man filmploeg. Er is niemand in het leven ja en iemand verschijnt, het script is niet verstrekt. Nastya met haar vriend van Californië kreeg een paar lokale politieagenten die het strand inspecteren. Nastya, stel je meteen zijn eigen deportatie rechtstreeks van het strand naar zijn geboorteland, greep de sprei en gooide de sprei en haastte zich om uit al zijn benen te vluchten, waardoor haar vriend naakt op het zand van de orde van orde lacht. Maar ze drukte tevergeefs uit: de politie bleek geestelijk te zijn, en naast hun schuifgelachen hoorden de jongens niets. Olya, die besloot de gebruinde barman met een krachtige torso te verleiden, vond op het meest verantwoorde moment haar eigen vriendin, gepubliceerd uit de kleedkamer, naast de barman, zijn krachtige torso en Olya, zijn krachtige torso en Olya, zijn onvoorwaardelijk. Vriendin was natuurlijk niet zoeter, maar zelfs haar hete verontschuldigingen en onmiddellijke verdwijning hielpen niet ofwel Ole, noch Barman begon te eindigen.

Alleen zonder kinderen!

En een OLA is geluk en minder. Op de laatste dag van rust met vrienden, die verzadigd was met flirten, spel en sexy vloeistoffen, besloot Olya een blonde vrouw te verleiden. Blond zhenya was helemaal niet tegen. Olya sleepte Zhenya om te zwemmen. In het water trok ze slim een ​​bikini en begon eenduidige televisie in de richting van de Zhu te doen, toen hij voelde dat iets begraven in haar kont. Wrapped, ze zag een ademhalingsbuis uit water steken. En na een seconde van onder de buis leek het de dag van tien jaar, horror waarop zelfs een zwemmasker zich niet kon verbergen.

Vertrouwde alle personen

Sommigen hebben niet groter gedaan - ze werden een hele groep personen ontdekt. Lisa met zijn buddy, onredelijk besloot om te genieten van seks op het strand van het hotel, verzamelde een serieus publiekspubliek op het balkon van het hotel. Onder een luid fluitje en haak van het strand moesten ze worden gehouden, en tot het einde van de recreatieve tijd keek Lisa naar het gezicht van de gasten van het hotel, en vermoedde iedereen en iedereen in het feit dat ze getuige waren van haar nachtval. Maar niemand heeft zichzelf uitgegeven. En nog een Lisa, die in de zomer serveerster in de strandbar werkte, werd ingehaald met zijn eigen collega (natuurlijk, donkere barman met een krachtige torso) zijn eigen chef gehouden door de loop van een jonge jager voor de volgende verschuiving van serveersters.

Zijn of niet zijn

Verhalen over degenen die getuige zijn van uw strandseks, kunt u doorgaan met het oneindige. Opties massa, en vooral, ze zijn allemaal met iemand gebeurd. Daarom is de kwestie van uw eigen perceptie van de situatie hier belangrijk. Polina had bijvoorbeeld niet gehinderd tegen geen aanwezigheid op het strand van vissers (tegen de ochtend, naar het Woord, die van het water van iemands broek betrapt - als het in Sochi was, was het mogelijk om aan te nemen dat het deel uitmaakte van de Garderobe van een Lilin-vriendje), noch een kijkje in de ramen geparkeerd op het strand van een externe auto, noch het remmen op het terugkeren van huis uit het lichaam van de hersenen van de beha, noch het permanente uiterlijk van het zand in korte broek, waaruit hij Red zelfs de zielen niet, omdat ik er zeker van ben dat het strand seks vlaggeslagen is, en wanneer er een passie is, dan is er al al heel violet. Daarom, "of niet zijn" - om alleen u op te lossen. Natuurlijk kunt u van tevoren voor de naleving van alle noodzakelijke voorwaarden zorgen: Zoek het meest verlaten gebied van het strand, ga weg van het water, dus niet om de grafiek van getijden en zingt en geniet van de maan , Sterren, watergeluid en alle andere dingen. Maar als oefeningen laat zien, vaak seks op het strand een daad van pure improvisatie, dus het is beter om klaar te zijn voor verrassingen van tevoren of improviseren op plaatsen van betrouwbaarder en aangepast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *